:

Hoe lang moet zalm sous-vide?

Dewi Koster
Dewi Koster
2025-10-04 21:31:27
Count answers : 38
0
Laat de zalm 30 minuten garen op 50°C. Dit zorgt voor een boterzachte structuur en een perfecte garing. Verhit een scheutje plantaardige olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de zalm ongeveer 1 minuut per kant voor een lichte, krokante korst terwijl de binnenkant sappig en mals blijft. Serveer de sous-vide zalm met een frisse salade, gestoomde groenten of een portie quinoa.
Floortje van Rheineck
Floortje van Rheineck
2025-10-04 18:34:20
Count answers : 29
0
Gaartijd 25 minuten Stel de timer in op 25 minuten. Als de timer is afgegaan haal je de zalm uit de sous vide zak.

Lees ook

Wat zijn de nadelen van sous vide koken?

Een van de nadelen van sous vide koken is het risico van onvoldoende verpakking, zoals het gebruik v Lees meer

Wat kan ik allemaal sous vide koken?

library.no_preview_available Lees meer