Boston butt Heel 24 uur.
Procureur / Varkensnek Heel 24 uur.
Klapstuk Heel 18 uur.
Ossenstaart 2,5 cm 18 uur.
Tong Heel 20 uur.
Schenkel 6 uur.
Hamschijf 4 cm 6 uur.
Schouderlapje 2,5 cm 6 uur.
Magere runderlapjes 1 kg 6 uur.
Schenkel 6 uur.
Sucadelapjes 6 uur.
Schenkel 3 cm 6 uur.
Saucijzen 3 cm 2 uur.
Schenkel 3 cm 6 uur.
Zwezerik 4 cm 2 uur.
Saucijzen 3 cm 2 uur.
Hacheevlees Blokjes 6 uur.
Poulet / soepvlees blokjes 6 uur.
Doorregen runderlappen 6 uur.
Riblappen 2,5 cm 6 uur.
Haaskarbonade 2,5 cm 1,5 uur.
Halskarbonade 2,5 cm 1,5 uur.
Hamlap 2,5 cm 1,5 uur.
Ribkarbonade 2,5 cm 1,5 uur.
Schnitzel 2,5 cm 1,5 uur.
Schouderkarbonade 2,5 cm 1,5 uur.
Varkenshaas 2,5 cm 1,5 uur.
Varkensoester 2,5 cm 1,5 uur.
Biefstuk 2,5 cm 1,5 uur.
Entrecôte 2,5 cm 1,5 uur.
Kogelbiefstuk 2,5 cm 1,5 uur.
Ossenhaas 2,5 1,5 uur.
Rib-eye 2,5 cm 1,5 uur.
Tournedos 2,5 cm 1,5 uur.
Filetlapje 2,5 cm 1,5 uur.
Slavink 4 cm 2 uur.
Spareribs Heel 12 uur.
Tomahawk (varken) 4 cm 2 uur.
Vink 4 cm 2 uur.
Bavette Heel 2 uur.
Diamanthaas Heel 2 uur.
Longhaas Heel 2 uur.
Rosbief Heel 4 uur.
Picanha / staartstuk Heel 4 uur.
Tomahawk Heel 3 uur.
Côte de boeuf 1 rib 3 uur.
Rollade 1 kg 3 uur.
Rollade 1 kg 3 uur.
Rollade Heel achtervlees 3 uur.
Rollade Heel voorvlees 3 uur.
Fricandeau Heel 3 uur.
Fricandeau Heel 6 uur.
Haas Heel (punt omgevouwen) 2 uur.
Poulet 2,5 cm 4 uur.
T-bone 3 cm 2 uur.
Achtermuis 800 gram 2 uur.
Biefstuk 3 cm 2 uur.
Blokjes 2 cm 2 uur.
Burger 2,5 cm 1,5 uur.
Entrecôte 3 cm 2 uur.
Kotelet 2,5 cm 2 uur.
Lapjes 2,5 1,5 uur.
Oester 3 cm 2 uur.
Riblap 3 cm 3 uur.
Schnitzel 1 cm 1 uur.
Tong Heel 6 uur.
Lever 2 cm 1 uur.
Lever Heel 1 uur.
Gehaktbal 4 cm 2 uur.
Hamburger 2,5 cm 1,5 uur.
Saucijs 2,5 cm 1,5 uur.
Braadworst 4 cm 2 uur.