:

Hoe lang mag je maximaal sous-vide?

Selena van der Velde
Selena van der Velde
2025-10-04 21:48:37
Count answers : 35
0
Boston butt Heel 24 uur. Procureur / Varkensnek Heel 24 uur. Klapstuk Heel 18 uur. Ossenstaart 2,5 cm 18 uur. Tong Heel 20 uur. Schenkel 6 uur. Hamschijf 4 cm 6 uur. Schouderlapje 2,5 cm 6 uur. Magere runderlapjes 1 kg 6 uur. Schenkel 6 uur. Sucadelapjes 6 uur. Schenkel 3 cm 6 uur. Saucijzen 3 cm 2 uur. Schenkel 3 cm 6 uur. Zwezerik 4 cm 2 uur. Saucijzen 3 cm 2 uur. Hacheevlees Blokjes 6 uur. Poulet / soepvlees blokjes 6 uur. Doorregen runderlappen 6 uur. Riblappen 2,5 cm 6 uur. Haaskarbonade 2,5 cm 1,5 uur. Halskarbonade 2,5 cm 1,5 uur. Hamlap 2,5 cm 1,5 uur. Ribkarbonade 2,5 cm 1,5 uur. Schnitzel 2,5 cm 1,5 uur. Schouderkarbonade 2,5 cm 1,5 uur. Varkenshaas 2,5 cm 1,5 uur. Varkensoester 2,5 cm 1,5 uur. Biefstuk 2,5 cm 1,5 uur. Entrecôte 2,5 cm 1,5 uur. Kogelbiefstuk 2,5 cm 1,5 uur. Ossenhaas 2,5 1,5 uur. Rib-eye 2,5 cm 1,5 uur. Tournedos 2,5 cm 1,5 uur. Filetlapje 2,5 cm 1,5 uur. Slavink 4 cm 2 uur. Spareribs Heel 12 uur. Tomahawk (varken) 4 cm 2 uur. Vink 4 cm 2 uur. Bavette Heel 2 uur. Diamanthaas Heel 2 uur. Longhaas Heel 2 uur. Rosbief Heel 4 uur. Picanha / staartstuk Heel 4 uur. Tomahawk Heel 3 uur. Côte de boeuf 1 rib 3 uur. Rollade 1 kg 3 uur. Rollade 1 kg 3 uur. Rollade Heel achtervlees 3 uur. Rollade Heel voorvlees 3 uur. Fricandeau Heel 3 uur. Fricandeau Heel 6 uur. Haas Heel (punt omgevouwen) 2 uur. Poulet 2,5 cm 4 uur. T-bone 3 cm 2 uur. Achtermuis 800 gram 2 uur. Biefstuk 3 cm 2 uur. Blokjes 2 cm 2 uur. Burger 2,5 cm 1,5 uur. Entrecôte 3 cm 2 uur. Kotelet 2,5 cm 2 uur. Lapjes 2,5 1,5 uur. Oester 3 cm 2 uur. Riblap 3 cm 3 uur. Schnitzel 1 cm 1 uur. Tong Heel 6 uur. Lever 2 cm 1 uur. Lever Heel 1 uur. Gehaktbal 4 cm 2 uur. Hamburger 2,5 cm 1,5 uur. Saucijs 2,5 cm 1,5 uur. Braadworst 4 cm 2 uur.
Puk Bloemendaal
Puk Bloemendaal
2025-10-04 21:34:42
Count answers : 36
0
In principe kunnen ingrediënten met de sous-vide-methode niet te gaar worden.

Lees ook

Wat zijn de nadelen van sous vide koken?

Een van de nadelen van sous vide koken is het risico van onvoldoende verpakking, zoals het gebruik v Lees meer

Wat kan ik allemaal sous vide koken?

library.no_preview_available Lees meer

Azra van den Berg
Azra van den Berg
2025-10-04 20:06:28
Count answers : 49
0
Kip: 1u 30m - 4h Biefstuk of lamsvlees: 1u 30m - 4h Karbonades: 1h - 4h Vis: 30m - 1u 30m Eieren: 45m - 1u Worst: 45m - 4h Hamburger: 40m - 4h Groene groenten: 15m - 40m Wortelgroenten: 1h - 3h