:

Hoeveel schepjes cacao voor chocolademelk?

Maud Texier
Maud Texier
2025-06-27 00:25:52
Count answers : 3
0
De ingrediënten voor 1 groot glas zijn 250 ml plantaardige melk, 1 el cacao, 1 -2 tl kokosbloesemsuiker, een snufje kaneel, plantaardige slagroom en 1 tl kokoschips. Doe de cacao met de suiker en een snufje kaneel in een steelpannetje. Voeg een klein scheutje melk toe en meng er een papje van en roer even goed door elkaar. Voeg de melk toe en verwarm de chocolademelk met cacaopoeder. Garneer de chocolademelk met wat slagroom en wat kokoschips. Het recept is voor 1 groot glas en bevat 1 el cacao.
Catharina Verheuvel
Catharina Verheuvel
2025-06-26 22:50:53
Count answers : 2
0
Meng de volle melkpoeder, poedersuiker en cacao poeder in een mok. Er is 10 gram cacao poeder nodig. Schenk er 200 ml heet water bij, goed roeren, en geniet van je warme chocolademelk.
Amir van der Meulen
Amir van der Meulen
2025-06-26 20:55:22
Count answers : 0
0
Voor dit chocolademelk basisrecept heb je slechts 3 ingrediënten nodig: melk, cacaopoeder en naar smaak een beetje suiker. In een ruim glas doe je 1 flinke eetlepel cacaopoeder en 2 - 4 theelepels suiker naar smaak. Doe hierbij een klein beetje melk en roer er een glad papje van. Voeg daarna de rest van de warme melk bij het papje en roer alles goed door. Serveer naar smaak met slagroom.
Dean Horrocks
Dean Horrocks
2025-06-26 20:51:36
Count answers : 0
0
Als je chocolademelk van cacaopoeder wilt maken, neem dan 1 flinke theelepel cacaopoeder. Je kunt deze hoeveelheid naar eigen smaak aanpassen, maar het basisrecept gebruikt 1 theelepel cacaopoeder. Je roert eerst een papje van de suiker, het cacaopoeder en een klein scheutje melk. De één houdt van wat zoeter, de ander houdt van iets donkerder en bitterder. Proef wat jij het lekkerst vindt.
Jenna Kok
Jenna Kok
2025-06-26 20:16:49
Count answers : 2
0
Een schepje cacao wordt gebruikt om bovenop de chocolademelk te strooien. Het recept is voor 1 beker. Voeg eventueel 1 schepje suiker toe. Er wordt geen exacte hoeveelheid cacao genoemd voor in de chocolademelk zelf. Serveer de chocolademelk in een grote mok met een lekker dot slagroom en een klein beetje cacao er bovenop.