:

Waarom wordt mijn rendang niet zacht?

Hendrik Willemsen
Hendrik Willemsen
2025-09-21 05:54:38
Count answers : 35
0
Ondanks dat dit vlees lang opstaat, wil je wel mals vlees hebben want het kan anders alsnog taai zijn. Dat zou toch een drama zijn, dan ben je 3 uur bezig met je gerecht en is het vlees alsnog taai. Je kunt kiezen hoever je de saus wil laten inkoken ook. In deze fase zal je zien dat er een olie laagje op het vlees komt te staan, dit is ook wat we willen. Bak op laag vuur totdat het vlees donkerbruin begint te kleuren en het vlees wel heel zacht begint te worden.
Dave Dirksen
Dave Dirksen
2025-09-21 02:05:31
Count answers : 25
0
Dit vlees heeft namelijk langer nodig om mals te worden. De rendang is klaar wanneer het vlees zacht is en de saus grotendeels is ingekookt. Dit is iets betaalbaarder, maar houd er rekening mee dat deze wel langer moeten stoven.

Lees ook

Hoe lang moet stoofvlees koken?

Hoe lang je stooft, hangt af van het soort vlees, de hoeveelheid en de dikte van het vlees. Blokjes Lees meer

Kan je stoofvlees te lang laten opstaan?

Laat je de stoof een kwartiertje langer pruttelen, is dat geen probleem. But van te lang koken word Lees meer