:

Hoeveel kost een foodtruck gemiddeld?

Leah Akin
Leah Akin
2025-06-22 08:57:02
Count answers : 4
0
De kosten variëren afhankelijk van het type foodtruck en het menu. Gemiddeld betaal je tussen de € 500,- tot € ,-, inclusief eten en basisservices. Voor een bruiloft kun je gemiddeld rekenen op € 20,- tot € 40,- per gast. Voor 100 gasten komt dit uit op € 2.000,- tot € 4.000,-, afhankelijk van het menu en de extra’s zoals decoratie of drank. Een lege foodtruck kun je huren vanaf € 500,-, exclusief bijkomende kosten zoals brandstof, schoonmaak en eventueel breng- en ophaalkosten. De prijs is ook inclusief personeel, maar dit is afhankelijk van de duur van de foodtruckhuur. Gemiddeld betaal je € 30,- tot € 50,- per uur per personeelslid, naast de huurprijs van de foodtruck. Voor een volledig verzorgd evenement is de totaalprijs vanaf € 1.200,-. Dit is inclusief eten, personeel en basisdecoratie. Bij deze prijzen zijn meestal eten, transport en eenvoudige decoratie inbegrepen. Extra’s zoals luxe gerechten of speciale thema’s verhogen de prijs. Aantal gasten Kosten per gast Totaal (gemiddeld) 20 tot 50 gasten € 25,- tot € 35,- € 500,- tot € 1.750,- 50 tot 100 gasten €18,- tot € 30,- € 900,- tot € 3.000,- 100 tot 150 gasten €15,- tot € 25,- € 1.500,- tot € 3.750,-
Lisanne van Maaren
Lisanne van Maaren
2025-06-22 08:20:45
Count answers : 1
0
Wat is het minimale bedrag om een foodtruck te huren? De minimumprijs voor het huren van een foodtruck incl. catering begint rond de € 500,- exclusief btw, hierin is meegenomen: Prijs per gerecht (per persoon x het aantal gasten) Arbeid en voorbereidingstijd Reiskosten Gemiddelde foodtruckprijs Je kunt de foodtruck cateringkosten en andere vergoedingen op alle profielpagina's met elkaar vergelijken. ‘Prijs per persoon’ geeft een goed inzicht wat de gemiddelde kosten bedragen. De meeste foodtruckers hebben een minimumprijs en vereisen een gegarandeerd inkomen zodat ze geen verlies lijden.
Elif Hoekstra
Elif Hoekstra
2025-06-22 06:35:48
Count answers : 3
0
Voor het inhuren van een foodtruck dien je in het laagseizoen (oktober t/m april) rekening te houden met een minimaal bedrag van €1.000,- met een afname van minimaal 50 gerechten. In het hoogseizoen (mei t/m september) is dit bedrag minimaal €1250,-. Deze bedragen zijn excl. BTW. LET OP: dit is een bedrag inclusief gerechten en personeel. Bij het huren van een foodtruck heb je te maken met de volgende kosten: Prijs van het gerecht; dit hangt af van het soort gerecht en verschilt tussen de €3,- en €50,-; Huur foodtruck; Arbeidsloon; Kilometervergoeding. Voorbeeld: Je organiseert een personeelsfeest en zoekt 3 foodtrucks voor 150 gasten in het hoogseizoen en een service van 3 uur. Een indicatie van de kosten: 150 x verse frieten = €675,- ex 9% btw Huur foodtruck, personeel en transport = rond de €450,- ex 21% btw 150 x gourmet burgers = €1.200,- ex 9% btw Huur foodtruck, personeel en transport = rond de €450,- ex 21% btw 150 x pannenkoeken = €975,- ex 9% btw Huur foodtruck, personeel en transport = rond de €450,- ex 21% btw