Hoe kan ik gestoomde groenten op smaak brengen?

Melle Doesburg
2025-08-13 02:19:19
Count answers
: 5
Terwijl de groenten stomen, verhit je in een klein pannetje de sesamolie op een laag vuur. Voeg de fijngehakte knoflook toe en laat deze kort (ongeveer 1 minuut) bakken tot hij goudbruin is, maar pas op dat hij niet verbrandt. Haal de gestoomde groenten uit de pan en doe ze in een grote kom. Giet de knoflook met sesamolie eroverheen en voeg de sojasaus toe. Meng alles voorzichtig door elkaar zodat de smaken goed verschillen. Voeg naar smaak zout en peper toe. Je kunt variƫren met groenten, dus gebruik vooral wat je in de koelkast hebt liggen. Voeg wat chilivlokken toe voor een extra kick!

Kiki Koning
2025-08-12 23:51:04
Count answers
: 2
Meng de boter met de citroenrasp en de bieslook. Schep de groenten op een schaal en verdeel er de in plakjes gesneden citroen-kruidenboter over. Bestrooi met peper naar smaak.

Levi Hofman
2025-08-12 23:17:12
Count answers
: 2
Ook aan vetstoffen en sausjes heb je geen behoefte: gestoomde groenten zijn smaakvol genoeg.
Wat kruiden toevoegen en een scheutje olijfolie, en klaar is jouw gestoomd gerechtje!
Zout en peper toevoegen is overbodig.