Welke vis kun je het beste grillen?

Sebastiaan Hassan
2025-08-11 09:50:57
Count answers
: 1
Voor een echt feestmaal kun je er ook voor kiezen om een vis in zijn geheel op het rooster te leggen. Dit kan onder andere met een forel, dorade of zeebaars. Zorg dat je het visje aan beide zijdes slechts eenmaal grilt zodat het vel heel blijft. Zat je meer te denken aan een tonijnsteak? Je bereikt het lekkerste resultaat dan met een hogere temperatuur. Van buiten krijgt de steak mooie grillstrepen en van binnen is de vissteak nog een beetje rauw om de malsheid te behouden. Je krijgt tongfilet, gambaspiesen, zalm en nog veel meer heerlijke visgerechten voor op de barbecue.

Sebastiaan Chrodtrud
2025-08-11 05:03:08
Count answers
: 3
De meeste witvissen zijn perfect geschikt voor het grillen op de BBQ.
De vis is vaak wat steviger en daardoor blijft het makkelijker liggen.
Pangasius
Kabeljauw
Zeebaars
Tilapia
Je kunt deze vissoorten roken, bakken, grillen of in aluminiumfolie garen.
De roze vissoorten zijn uitermate geschikt omdat ze stevig zijn en vaak wat groter.
Zalm
Tonijn
Forel
Zwaardvis