Ratatouille is heerlijk met een stokbroodje erbij om mee te dippen; zo heb je in een handomdraai een smakelijke vegetarische maaltijd.
Toch liever iets extra’s toevoegen?
Ratatouille is ook heerlijk met gehakt of ander vlees.
Heb je restjes ratatouille over?
Laat het gerecht afkoelen en bewaar in de koelkast.
Heerlijk om de volgende dag tijdens de lunch koude ratatouille te eten, of maak er een koude pastasalade mee.
Dat smaakt naar meer.
Ben je na het maken van een heerlijk ratatouille recept nieuwsgierig geworden naar nog meer gerechten met groenten?
Jumbo inspireert je graag met lekkere ideeën.
Probeer eens ratatouille uit de oven of ga los met een ander recept.
Wat eten we vandaag?
Ratatouille natuurlijk.
In onze kookvideo’s maken we regelmatig een ratatouille recept.
Kijk met ons mee en ontdek op hoeveel manier je ratatouille kunt maken.
Probeer bijvoorbeeld een recept voor ratatouille met gehakt of kip, ga voor een klassieke ratatouille of zet in een handomdraai een ratatouille uit de oven op tafel.
Serveer met het stokbrood.
Het leuke aan ratatouille is dat je dit gerecht het hele jaar door kunt eten.
In de zomer is een bordje koude ratatouille heerlijk fris en ‘s winters worden we vrolijk van een flinke pan gloeiendhete ratatouille op tafel.
Jumbo maakt het je graag gemakkelijk.
Met deze handige lijstjes doe je snel je boodschappen.
Jumbo heeft alles in huis: van de kruiden tot alle andere ingrediënten voor je ratatouille recept.
Ratatouille staat bekend om z’n rijke smaken en kleur; dit moet je proeven.
Haal een stukje Frankrijk in huis met een klassieke ratatouille.
Hoewel ieder ratatouille recept net weer even anders is, blijft de basis hetzelfde.
Tomaat, aubergine, paprika en courgette spelen de hoofdrol in het traditionele recept.
Deze verrukkelijke mix van groenten breng je op smaak met ui, knoflook en verschillende Provençaalse kruiden.
Wil je meer weten over de kruiden in ratatouille?
Of wil je nog meer gerechten uit de Franse keuken maken?
Laat je inspireren en bekijk al onze recepten met Franse invloeden.
Dankzij de verschillende groenten en kruiden heeft ratatouille lekker veel smaak.
Dat smaakt naar meer.
Ben je na het maken van een heerlijk ratatouille recept nieuwsgierig geworden naar nog meer gerechten met groenten?
Jumbo inspireert je graag met lekkere ideeën.
Probeer eens ratatouille uit de oven of ga los met een ander recept.
Wat eten we vandaag?
Ratatouille natuurlijk.
In onze kookvideo’s maken we regelmatig een ratatouille recept.
Kijk met ons mee en ontdek op hoeveel manier je ratatouille kunt maken.
Probeer bijvoorbeeld een recept voor ratatouille met gehakt of kip, ga voor een klassieke ratatouille of zet in een handomdraai een ratatouille uit de oven op tafel.
Heerlijk om de volgende dag tijdens de lunch koude ratatouille te eten, of maak er een koude pastasalade mee.
Laat het gerecht afkoelen en bewaar in de koelkast.
In de zomer is een bordje koude ratatouille heerlijk fris en ‘s winters worden we vrolijk van een flinke pan gloeiendhete ratatouille op tafel.
Ratatouille is heerlijk met een stokbroodje erbij om mee te dippen; zo heb je in een handomdraai een smakelijke vegetarische maaltijd.
Ratatouille is ook heerlijk met gehakt of ander vlees.
Serveer met het stokbrood.
Denk aan gegrilde worstjes of een mooi stukje rundvlees.
En wat te denken van ratatouille uit de oven met witvis of zalm?
Je kunt de vis gewoon mee bakken in de oven.
Hartstikke makkelijk, voedzaam en o zo lekker.
Dit stoofgerecht bestaat uit tomaten, courgette, aubergine, paprika en smaakmakers als knoflook, ui, tijm en laurier.
Haal een stukje Frankrijk in huis met een klassieke ratatouille.
Hoewel ieder ratatouille recept net weer even anders is, blijft de basis hetzelfde.
Tomaat, aubergine, paprika en courgette spelen de hoofdrol in het traditionele recept.
Deze verrukkelijke mix van groenten breng je op smaak met ui, knoflook en verschillende Provençaalse kruiden.
Wil je meer weten over de kruiden in ratatouille?
Of wil je nog meer gerechten uit de Franse keuken maken?
Laat je inspireren en bekijk al onze recepten met Franse invloeden.