Wat is de lekkerste kaas ooit?

Gijs Yavuz
2025-08-09 05:41:04
Count answers
: 1
De Rotterdamse Oude won in de categorie Goudse 48+ en de Karakter was de beste van de geitenkazen.
Lekkerkerker: ,,Als je deze kaas in je mond neemt, proef je zoutkristallen en als je het doorslikt proef je zuiver kaas en geen negatieve bijeffecten.
De 55 weken oude kaas is goed toe te passen in gerechten en goed raspbaar.’’
Winnen bevestigt dat deze kaas geen eendagsvlieg is.

Elizabeth Köster
2025-08-09 04:16:46
Count answers
: 4
Goudse Kaas Jong
Goud: Klaverkaas Jong (Klaverkaas)
De kazen dragen een jaar lang het predicaat ‘lekkerste kaas van Nederland’.

Suze de la Fontaine und d'Harnoncourt Unverzagt
2025-08-09 03:26:29
Count answers
: 1
Op nummer 1 staat een kaas die haast iedereen weleens gebruik: Parmigiano Reggiano – oftewel Parmezaanse kaas.
De tweede plek is voor Mozzarella di Bufala Campana.
Nummer 3 is misschien iets minder bekend in Nederland: Stracchino di Crescenza.
Kaas is volgens hem het mooiste product ooit.

Imran Timmermans
2025-08-09 03:17:47
Count answers
: 3
De winnende blauwe kaas, de Rogue River Blue, wordt in de herfst gemaakt van biologische koemelk.
De blauwe nerven bezitten hierna een hint van hazelnoot en fruit terwijl de kaas lichtjes kristalliseert tijdens het rijpingsproces.
Maar goed, dan heb je wel 's werelds beste kaas op je kaasplank liggen.

Willem Demir
2025-08-09 03:04:16
Count answers
: 0
De oude biologische Jerseykaas: Jerseyhoeve Schorren wint deze zomer bij de International Cheese and Dairy Awards: ‘Best of the Best 2020’!
Met trots laten wij weten dat de Jerseyhoeve Schorren de winnaar is geworden en daarmee opnieuw is uitgeroepen tot: beste kaas van de wereld!
"Een geweldige prestatie voor deze oude Jerseykaas" aldus Daan Treur.
De International Cheese Awards is een jaarlijks evenement in Nantwich Engeland waar circa 31 landen strijden om gouden Awards en Trofeeën.
De show is ’s werelds grootste en beste kaasfestijn met ca. 380 categorieën, 5.000 inschrijvingen en 261 partijen.
Normaal onderwerpt een jurypanel van 276 kaasexperts uit de zuivelindustrie elke kaas aan een intensieve beproeving alvorens de gouden, zilveren en bronzen awards worden toegekend.