:

Hoe lang moet een vis bakken?

Pim Veenstra
Pim Veenstra
2025-08-08 15:22:05
Count answers : 3
0
Bak de vis op hoog vuur. Vis met huid bak je eerst op de huid. Bak de visfilets zo’n 3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte. Vis met graat heeft langer nodig dan visfilet. De vis is goed als deze niet meer glazig is. De zalmfilets in 2-3 min. per kant goudbruin en van binnen rosé of naar wens gaar.
Kayleigh Çiçek
Kayleigh Çiçek
2025-08-08 12:51:50
Count answers : 1
0
Je moet de kabeljauw 3-4 minuten bakken. Voeg na 3-4 minuten wat rozemarijn toe. Draai dan de kabeljauw om en bak nogmaals 3-4 minuten aan de andere kant. Laat de boter niet aanbranden maar smelten op wat lager vuur. Bak tot de kabeljauw een lichtbruine kleur heeft gekregen. Wanneer de vis eenvoudig uit elkaar valt, geen vocht verliest en van binnen egaal wit is, is je kabeljauw klaar.
Liv van Loon
Liv van Loon
2025-08-08 10:15:03
Count answers : 1
0
Bij dikkere stukken vis kan je het vuur iets lager zetten. Hou de baktijd in de gaten. Een filet van 100 g bak je twee minuten aan elke kant. Draai de vis tijdens het bakken bij voorkeur maar 1 keer om. Laat de vis na het bakken even rusten. De regel is: evenveel minuten rusten als bakken.