:

Kan je soufflé op voorhand maken?

Lenn Mulder
Lenn Mulder
2025-08-07 20:42:59
Count answers : 2
0
Wil je het mengsel van tevoren maken? Vul de ramequins en bewaar ze in de koelkast tot ze de oven in gaan. Soufflé wordt vlak voor het serveren klaargemaakt, omdat je het luchtig en niet ingezakt wilt presenteren.
Pim van den Heuvel
Pim van den Heuvel
2025-08-07 20:35:34
Count answers : 2
0
Eventueel kan je de basis van de souffle ook vooraf klaarmaken en in de koelkast bewaren. Het afbakken kan dan later gebeuren. Tot hier is de basis voor de souffle klaar. Dit kan je maximaal één week in de koelkast bewaren. Wanneer u klaar om ze te bakken en te serveer, ga dan door naar de volgende stap.
Julius Mulder
Julius Mulder
2025-08-07 18:27:30
Count answers : 2
0
Een hartige soufflé kun je deels voorbereiden, maar hij is het allerlekkerst als je ’m vers uit de oven serveert dan is hij mooi gerezen en luchtig. Je kunt eventueel het eimengsel vooraf maken en afgedekt bewaren in de koelkast.