Soep is een vloeibaar gerecht.
In de meeste gevallen wordt soep bereid door groenten of vlees te koken, naar eigen smaak kunnen er dan nog allerlei ingrediënten bij gedaan worden.
Een soep bestaat voor het grootste gedeelte uit water.
In dat water wordt dan vaak een aftreksel van vlees toegevoegd, in de vorm van bouillon.
Soep is een vloeibaar (voor)gerecht.
Soep wordt nooit zo heet gegeten als hij wordt opgediend.
Soep is een vloeibare kost, gewoonlijk een afkooksel van vlees vermengd met groenten, rijst, vermicelli of andere meelspijs.
Een soep wordt bereid door min of meer fijn gesneden of gemixte groenten, en soms ook vlees, gevogelte of vis in water of in bouillon te koken, veelal met toevoeging van smaakgevende ingrediënten als zout en kruiden.
Verzamelnaam voor vloeibare spijs, gewoonlijk een aftreksel van vis, vlees, wild, gevogelte en/of groenten.
Al of niet vermengd met andere stoffen, zoals rijst, vermicelli, bonen, zaden e.d.
Een vloeibaar voorgerecht van water met vlees en/of groenten.
Een vloeibare kost, gewoonlijk een afkooksel van vlees vermengd met groenten, rijst, vermicelli of andere meelspijs.
Soep is een vloeibaar gerecht dat bereid wordt door bepaalde ingrediënten, met name groenten en/of vlees, met bouillon en veel water te koken.