:

Hoe weet ik of zelfgemaakte siroop niet meer goed is?

Puk Bakker
Puk Bakker
2025-07-30 03:34:32
Count answers : 1
0
Als deze schimmels in esdoornsiroop zitten, waarom dan niet in een niet goed gesteriliseerde vlierbloesemsiroop? De concentratie schimmels in de vlierbloesemsiroop in potje 2 en 4 zorgt voor een troebeling van de siroop. Omdat de concentratie schimmel in de vlierbloesemsiroop hoog is, zitten er dus ook veel schimmelmetabolieten in de siroop. Daarom zou ik het niet meer gebruiken. Ik weet eigenlijk niet of je die vlokjes gaat proeven. Structuur is toch wel een belangrijk aspect van voeding.
Kaylee Hassan
Kaylee Hassan
2025-07-30 01:23:01
Count answers : 3
0
Bewaaradvies voor dit geopende product 1maand houdbaar in de koelkast Daarna kijk, ruik, proef. Het product ruikt en smaakt anders. Bederf herken je snel door goed te kijken, ruiken of proeven.
Guusje Luitgardis van Neustriƫ
Guusje Luitgardis van Neustriƫ
2025-07-30 01:20:50
Count answers : 1
0
De siroop is een jaar houdbaar als je deze op de juiste manier maakt. Siroop bestaat voor 75 procent uit suiker. Die hoeveelheid suiker heb je nodig om siroop lang te kunnen bewaren.