:

Waarom azijn in mayonaise?

Jacob Westermann
Jacob Westermann
2025-07-26 09:00:05
Count answers : 2
0
Gebruik 1 el citroensap en 1 el appelazijn. De mayonaise is vrij zuur. Voel je vrij om de hoeveelheden citroensap en/of appelazijn naar je eigen voorkeuren aan te passen.
Wout Bosch
Wout Bosch
2025-07-26 08:28:23
Count answers : 1
0
Azijn is nodig voor de binding, dus het kan zijn dat jij de mayonaise nu te zuur geworden vindt. Mayonaise wordt natuurlijk gemaakt met azijn en dit kan voor een lichte zure smaak zorgen.
Elin Huijbrechts
Elin Huijbrechts
2025-07-26 06:51:40
Count answers : 1
0
Weg met azijnsmaak Sommige mensen zijn helemaal geen fan van azijn. Zowel de geur als smaak durft hen af te schrikken om het product te gebruiken. Niet getreurd, je kan dit ingrediƫnt gerust vervangen door citroensap. Vooral in de zomer zorgt dit voor een frisse toets aan je favoriete saus.
Jayden Verhoeven
Jayden Verhoeven
2025-07-26 05:26:50
Count answers : 2
0
Samen met azijn, olie een beetje mosterd en wat peper en zout krijg je de mayonaise zoals wij die kennen. Meng de eidooier(s), een eetlepel (natuur)azijn en een theelepel mosterd samen.