Als je twee pizza's tegelijk bakt, plaats dan één op de bovenste plank en de andere op de onderste plank.
Dit zorgt voor betere luchtcirculatie en zorgt ervoor dat beide pizza's gelijkmatig gaar zijn.
Om een uniforme bereiding te garanderen, moet je de pizza's halverwege de baktijd draaien.
Wanneer je twee pizza's tegelijk bakt, moet je de baktijd en de temperatuur mogelijk iets aanpassen.
De oven zal voller zijn, dus de warmte zal niet zo vrij circuleren, wat een effect heeft op het hele kookproces.
Je moet de oventemperatuur iets verhogen om de extra voedsel te compenseren, een verwarming van 14 graden is voldoende om ervoor te zorgen dat beide pizza's gelijkmatig gaar zijn.
Houd een goed oog op de pizza's en wees bereid om een paar extra minuten toe te voegen aan de totale baktijd.
Gebruik visuele signalen zoals gouden korsten en borrelende kaas om te bepalen wanneer de pizza's uit de oven gehaald moeten worden.
Wanneer je twee pizza's tegelijk bakt, moet je de oven warmer maken en de pizzabodems op aparte planken plaatsen.
Zorg ervoor dat de bodemsvenient stevig en goed gemaakt zijn,Guardar dunne vloeren kunnen leiden tot oneffen koken en mogelijke vervorming in de oven.
Om uniforme koken te garanderen, moet je de pizzabodems halverwege de baktijd draaien.
Kies de juiste oventeil, voordat u uw oven gaat verwarmen, neem een moment de tijd om de beste positie voor uw pizzabodems te overwegen.
Voor een gelijkmatige bereiding is het essentieel om de juiste ovenroosterpositie te gebruiken.