:

Wat zijn de trends op het gebied van streetfood?

Fabian Farah
Fabian Farah
2025-10-23 12:10:41
Count answers : 36
0
Duurzaamheid is al een paar jaar een focuspunt, maar in 2025 zal het de norm worden. FoodTrucks zullen steeds meer investeren in milieuvriendelijke praktijken zoals het gebruik van herbruikbare verpakkingen, composteerbare materialen en lokale, seizoensgebonden ingrediënten. De vraag naar internationale smaken blijft groeien. In 2025 zullen FoodTrucks meer gerechten aanbieden die wereldse keukens combineren, zoals Japanse taco’s, Koreaanse BBQ-pizza’s of Peruaanse ceviche in een Mexicaanse twist. Met de toenemende focus op gezondheid en welzijn zullen FoodTrucks in 2025 nog meer plantaardige en gezonde opties aanbieden. FoodTrucks spelen ook in op trends zoals keto-, paleo- en proteïnerijke diëten, zodat er voor iedere levensstijl iets te vinden is. De technologie blijft zich ontwikkelen, en FoodTrucks gaan hierin mee. In 2025 zullen meer trucks gebruikmaken van apps en QR-codes voor contactloze bestellingen, en zelfs AI-gebaseerde aanbevelingen voor gerechten op basis van je smaakvoorkeuren. FoodTrucks zullen zich in 2025 nog meer onderscheiden met thema’s en unieke belevingen.
Tijs Slaetsdochter
Tijs Slaetsdochter
2025-10-23 11:24:07
Count answers : 34
0
De trends in snackfood schieten alle kanten op. Van streetfood met schuldgevoel tot gastronomische hoogstandjes. Van overdadige toppings tot het minimaliseren van dierlijke ingrediënten.

Lees ook

Welke drie soorten trends zijn er?

Megatrend, macrotrend en microtrend. Lees meer

Wat zijn de top 5 lekkerste eten ter wereld?

Hollandse asperges zijn leuk en lekker. De Thaise Massamancurry is zowel licht en pittig als zoet é Lees meer