:

Hoe heet voorgerecht in Franse keuken?

Julian van Bentheim
Julian van Bentheim
2025-09-26 20:55:23
Count answers : 33
0
Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare. Je kunt ook gaan voor een klassieke Franse salade, lekker licht en fris, zoals deze komkommersalade. Crudité doen het altijd goed op feestjes en partijen, maar is ook erg geschikt als voorgerecht.
Owen de Jong
Owen de Jong
2025-09-26 19:01:16
Count answers : 33
0
Entree Foie Garnituur Hors Horsd Horsdo Horsdou Horsdouv

Lees ook

Wat komt eerst, een warm voorgerecht of soep?

Je begint met een koud voorgerecht, dan de soep, dan een warm voorgerecht. Een 4-gangen menu kan zi Lees meer

Wat eten Fransen als voorgerecht?

Gamba met mangotartaar als voorgerecht of amuse. Verdeel het mango-tomatenmengsel over 4 kleine gla Lees meer

Sven de Bruijn
Sven de Bruijn
2025-09-26 15:35:07
Count answers : 37
0
Een hors-d'oeuvre maakt als voorgerecht deel uit van een maaltijd. Ook wordt het wel als middagmaaltijd geserveerd. Een hors-d'oeuvre bestaat vaak uit salade, kleine hapjes, vlees, vis, groente of brood.