:

Wat eten Fransen als voorgerecht?

Lieve Schipper
Lieve Schipper
2025-09-26 19:24:52
Count answers : 31
0
Gamba met mangotartaar als voorgerecht of amuse. Verdeel het mango-tomatenmengsel over 4 kleine glaasjes als voorgerecht of 8 als amuse.
Lisa Smit
Lisa Smit
2025-09-26 18:09:08
Count answers : 26
0
Als voorgerecht serveren de Fransen bijvoorbeeld heel gewoon rauwe tuinbonen. In de boter op een stukje brood drukken met wat fleur de sel erover heen. Millefeuille de betterave (rode bieten met jonge geitenkaas) Lees ook: Franse lentesalade met ‘pissenlit’. Fèves à la croque-au-sel (rauwe tuinbonen) is superslim in z’n eenvoud en zo ontzettend lekker: verse tuinbonen rauw eten op een knapperig stukje stokbrood.

Lees ook

Wat komt eerst, een warm voorgerecht of soep?

Je begint met een koud voorgerecht, dan de soep, dan een warm voorgerecht. Een 4-gangen menu kan zi Lees meer

Hoe heet voorgerecht in Franse keuken?

Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare. Je kunt ook gaan voor een klassi Lees meer

Dina van der Linden
Dina van der Linden
2025-09-26 18:08:06
Count answers : 30
0
Een klassiek voorgerecht uit de Franse keuken is de steak tartare. Wij bedachten ook een vegetarische versie met tomaat. Je kunt ook gaan voor een klassieke Franse salade, lekker licht en fris, zoals deze komkommersalade. Crudité doen het altijd goed op feestjes en partijen, maar is ook erg geschikt als voorgerecht.