:

Welke vis is het beste om te koken?

Alyssa van der Wal
Alyssa van der Wal
2025-08-21 20:14:28
Count answers : 17
0
Je hebt verschillende opties, waaronder kabeljauw, zalm, heilbot, zwaardvis, tarbot en roodbaars. Deze vissoorten zijn geschikt voor diverse recepten, zoals de ovenschotel met kabeljauw, wortel en aardappel, de pasta met zalm en doperwten, de visstoof met krieltjes en bloemkool, de snelle paella met vis en de zalm met spinazie, zeekraal en saffraansaus.
Saar van den Hoek
Saar van den Hoek
2025-08-21 19:21:39
Count answers : 20
0
Vette vis haring makreel paling sprot zalm Matig vette vissoorten ansjovis forel garnalen heilbot pangasius sardientjes schol tonijn zeebaars zeewolf Magere vissoorten coquilles inktvis kabeljauw koolvis mosselen oesters schelvis tilapia tong wijting Voor de gezondheid kun je het beste kiezen voor vette vis die niet gepaneerd of gezouten is.

Lees ook

Hoe lang moet je vis koken?

In de oven duurt het over het algemeen wat langer, zo’n 15-20 minuten, maar wanneer je de vis even i Lees meer

Wat is de 10-minutenregel bij het koken van vis?

Met zalm ga ik meestal voor de 5-6 minutenregel. 5 minuten aan één kant, omdraaien, 6 minuten aan de Lees meer