Ik gebruik roomboter om te bakken en dan voornamelijk bij zoete baksels zoals brownies.
Ik gebruik vloeibare margarine heel veel om te bakken.
Vloeibare margarine gebruik ik heel veel om te bakken.
Vloeibare margarine is wat mij betreft onmisbaar voor het bakken van uien, champignons en vlees omdat het mooi bruin kleurt.
Ik gebruik olijfolie of een olijfolie blend heel vaak in de keuken, bijvoorbeeld bij het aanbakken of wokken van groenten, blokjes kip en vis.
Ik gebruik Croma bak en braad om bewerkt vlees in te bakken.
Ik bak geen vis in de bak en braad, dat smaakt echt niet lekker.
Ik gebruik Bertolli margarine om te bakken omdat de margarine van structuur zachter is dan roomboter.
Ik smeer roomboter bijna niet op brood, dit omdat het niet smeerbaar is, dat vind ik ontzettend irritant.
Ik smeer Becel Original vooral op brood, crackers en ontbijtkoek.
Ik smeer met Kerst of Pasen weleens roomboter op brood, maar omdat dit zo lastig smeert ga ik toch standaard voor margarine.
Ik gebruik margarine ook om op de buitenkant van een tosti te smeren.
Ik gebruik Flora Smeerbaar, dat 100% plantaardig en 100% natuurlijk is en smaakt bijna zoals roomboter, lekker op brood, cracker of ontbijtkoek.