Hoe bereid je vis op de grill?

Senn de Lange
2025-08-09 19:10:58
Count answers
: 5
Vis grillen in 5 stappen Zorg ervoor dat de grillplaat gloeiend heet is. Smeer de vis eventueel lichtjes in met wat olie. Kruid de vis niet vooraf: de kruiden verbranden door de hitte. Leg de vis op de grillplaat en laat 1 à 2 minuten bakken, tot er streepjes te zien zijn. Draai de vis een halve slag op de grill, zodat door het grillen een ruitjesmotief ontstaat. Draai de vis om en grill de andere kant op dezelfde manier. Indien nodig kan de vis verder worden gegaard in de oven op 200 °C.

Renske Çetin
2025-08-09 16:46:12
Count answers
: 1
Leg ondertussen de zalmfilets op de barbecue en gril ze in 3-4 min. rosé.
Keer halverwege.
Haal de zalm zo kort mogelijk van tevoren uit de koelkast.
Vervolgens steek je de BBQ aan.