:

Kan je mousselinesaus op voorhand maken?

Jennifer van Breukeleveen
Jennifer van Breukeleveen
2025-08-07 18:02:52
Count answers : 1
0
Mousseline saus, is net als hollandaisesaus, niet heel makkelijk te bewaren waardoor je hem het beste a la minute kunt maken. Als je de saus toch van tevoren wilt maken moet je deze afgedekt bewaren bij 40 graden.
Hannah Ramlal
Hannah Ramlal
2025-08-07 17:31:09
Count answers : 3
0
Je kan mousselinesaus op voorhand maken en dan op een heel zacht vuur of au bain marie opwarmen.
Fabiënne Kuiper
Fabiënne Kuiper
2025-08-07 17:29:52
Count answers : 3
0
De saus gebruik je best onmiddellijk, of bewaar ze op een warme plaats. Max 40°c tot 50°c (anders gaat ze schiften). Gebruik ze best dezelfde dag dat je ze gemaakt hebt. Bewaren in de koelkast kan, als je ze goed afdekt en in de koelkast plaatst, maar is voor mij geen optie. Je zou ze trouwens weer heel moeilijk opgewarmd krijgen. Moet je dit toch doen, gebruik dan opnieuw de "au bain marie' methode.