:

Hoe maken restaurants omeletten zo luchtig?

Ivan Blom
Ivan Blom
2025-07-31 12:26:12
Count answers : 3
0
Gebruik verse eieren van kippen die een goed leven hebben gehad. Voor extra romigheid kun je per drie eieren een eetlepel water, melk of room toevoegen. Haal de pan van het vuur als de omelet nog net niet helemaal gestold is en laat hem nog even nagaren. Zo wordt hij perfect gaar! De Fransen eten hun omelet het liefst baveuse. Dat betekent dat de omelet vanbinnen nog net niet helemaal gestold is en dus lekker smeuïg!
Indy van der Meulen
Indy van der Meulen
2025-07-31 11:13:52
Count answers : 6
0
Hou je van een luchtige omelet? Scheid dan eerst je eieren en klop de eiwitten met een beetje zout tot pieken. Doe de helft van de eiwitten bij de eierdooiers in een kom en mix het tot één mooi geheel. Giet het voorzichtig in een pan op middelhoog vuur.