Broccoli: een multifacetterde groente voor de gezondheid: een diepgaande review van de voedingskenmerken, antimicrobiële mogelijkheden en anti-inflammatoire eigenschappen.
Tomaten: een uitgebreide review van de daarmee samenhangende gezondheidseffecten van tomaten en factoren die hun cultivateffecten kunnen beïnvloeden.
De cruciferous groenten en hun bioactieve metabolieten: van preventie tot nieuwe therapieën voor colorectale kanker.
Glucosinolaten, carotenoïden en vitamines E en K variëren van geselecteerde kale en collard cultivars.
Broccoli: een multifacetterde groente voor de gezondheid met een diepgaande review van de voedingskenmerken, antimicrobiële mogelijkheden en anti-inflammatoire eigenschappen.
Beetwortel als functioneel voedsel met enorme gezondheidsvoordelen: antioxidatief, antitumorigen, fysiek functioneel en chronisch metabolomisch actief.
Fruit en groente-inname: voordelen en voortgang van voedingseducatie-interventies - narratief reviewartikel.
Chemische samenstelling, functionele eigenschappen en verwerking van wortel - een review.
Broccoli: een multifacetterde groente voor de gezondheid met een diepgaande review van de voedingskenmerken, antimicrobiële mogelijkheden en anti-inflammatoire eigenschappen.
Beetwortel als functioneel voedsel met enorme gezondheidsvoordelen: antioxidatief, antitumorigen, fysiek functioneel en chronisch metabolomisch actief.
Peulen (Pisum sativum L.): een review van de gezondheidsvoordelen van erwten.