:

Hoe ver van te voren kun je soep maken?

Quinty Badal
Quinty Badal
2025-10-13 10:19:59
Count answers : 29
0
De meeste soepen zijn 2 tot 3 dagen houdbaar bij een temperatuur van ongeveer 4 graden. Bent u niet van plan de soep in 2 dagen op te maken, dan kunt deze beter in de vriezer bewaren. Dan is het tot wel 3 maanden houdbaar. Soepen in een zak of blik uit de supermarkt hebben vaak een THT-datum op de verpakking vermeld staan. Dit betekend ‘tenminste houdbaar tot’, het is een soort adviesdatum. De soep kan na die datum nog goed zijn. Ruikt het nog goed en ziet het er niet gek uit, dan kunt u deze nog veilig eten. Stond het restant in de koelkast en is het niet gelukt de pan helemaal leeg te maken na een dag? Vries de soep alsnog in.
Fatima Molenaar
Fatima Molenaar
2025-10-13 06:02:44
Count answers : 27
0
De meeste soorten soep kun je rustig vooraf maken, maar niet te lang vooraf. De meeste soepen worden zelfs lekkerder als je de soep de dag voordat je de soep wilt eten, al maakt. Als je bijvoorbeeld de soep op zaterdag maakt, snel laat afkoelen, en bewaard in de koelkast, hoef je de soep de volgende dag allen nog maar warm te maken. Bijvoorbeeld groentensoep, tomatensoep, en goulashsoep, smaaken nog beter als de soep een nachtje kan trekken.

Lees ook

Welke soep maken in september?

Geen informatie over soepen voor september, het gaat hier over zomerse soep met groene groenten zoal Lees meer

Hoeveel soep voor 20 personen?

Soep: 0,25 liter per persoon maaltijdsoep: 0,4 liter per persoon Dus voor 20 personen zou dat 20 x Lees meer