:

Wordt koriander gebruikt in de Chinese keuken?

Faas Brugman
Faas Brugman
2025-10-04 18:25:37
Count answers : 37
0
Koriander wordt vaak gebruikt in de keukens van het Midden-Oosten, Middellands Zeegebied, India, Indonesië en andere Zuidoost-Aziatische landen, China, Latijns-Amerika en Afrika. Korianderblad wordt veel gebruikt in de Aziatische keuken en ook in Noord-Afrikaanse landen.
Esmée von Frijtag Drabbe Künzel
Esmée von Frijtag Drabbe Künzel
2025-10-04 14:59:23
Count answers : 25
0
De korianderbladeren worden meest gebruikt in de Mexicaanse en Chinese keuken vanwege de lichte citroensmaak.

Lees ook

Wat is een kruideninfusie?

Het woord “kruideninfusie” wordt vaak gebruikt in plaats van “kruidenthee” om een belangrijk ondersc Lees meer

Hoe maak je een kruideninfusie?

Snijd 2 centimeter verse gember fijn. Meng met een eetlepel citroensap en een theelepel honing. Giet Lees meer

Lena Wolters
Lena Wolters
2025-10-04 13:33:44
Count answers : 30
0
Koriander is een bekend kruid uit de Mediterrane- en Aziatische keuken. Het wordt ook wel eens Chinese peterselie genoemd.
Lizz van de Brink
Lizz van de Brink
2025-10-04 13:20:02
Count answers : 43
0
Koriander is een uitgesproken frisse smaak en onmisbaar in de Chinese keuken. Koriander is tegenwoordig overal vers te verkrijgen. Koriander is voor koude gerechten als salades en warme stoofgerechten.

Lees ook

Welke kruiden in Chinese gerechten?

Vijf kruidenpoeder is een Chinese specerijenmelange waarin de vijf basissmaken zoet, zuur, zout, bit Lees meer

Wat is het verschil tussen een infusie en thee?

Thee-infusies zijn dranken die worden gemaakt van planten, kruiden, bloemen, vruchten of specerijen. Lees meer