:

Wat is het meest malse stuk rundvlees?

Jari van Rijthoven
Jari van Rijthoven
2025-10-03 23:17:07
Count answers : 36
0
Dit is dan ook het het meest malse stuk vlees van het rund, en is vrijwel vrij van vet of bindweefsel. De kogelbiefstuk is voor een stukje vlees van hoge kwaliteit dat dankzij de fijne spiervezels extra mals is. Rosbief is mager en mals met een subtiele smaak. Voor een stukje vlees van hoge kwaliteit dat dankzij de fijne spiervezels extra mals is, is het zelfs ook relatief betaalbaar. Het is in het bijzonder geschikt voor elegante en lichte gerechten.
Noëlle Simsek
Noëlle Simsek
2025-10-03 22:44:33
Count answers : 32
0
Ossenhaas is een spier die nauwelijks wordt gebruikt en daardoor lekker mals is. Ook de ribeye is een supermals stukje vlees met een vetoog in het midden. Een minder bekend stuk van de schouder is Jodenhaas, het malste stuk vlees uit de schouder met veel smaak. Nederlanders zijn gek op kogelbiefstuk, een mager en mals stukje vlees. Ook biefstuk, dat iets minder mals is dan een kogelbiefstuk, is erg lekker mits je hem goed klaarmaakt.

Lees ook

Wat is 'nose to tail dining'?

Nose to Tail Eating is een term die werd bedacht door Mr. Fergus Henderson, de eigenaar van St. John Lees meer

Wat is 'nose-to-tail

Nose to tail refers to a way of looking at and using any animal that will become part of our food su Lees meer