Chef David Muñoz gebruikt deze ervaring in zijn eigen restaurant waar hij de Aziatische, Franse en Spaanse keuken mixt om er een unieke fusion keuken mee te creëren.
De gerechten worden geserveerd als ‘canvassen’ en worden gedeeltelijk bereid aan tafel, wat voor een hoge interactie zorgt met de gasten.
Een voorbeeld van zo’n canvas vind je op deze link.
Tijdens een maaltijd bij DiverXO worden de gasten constant geëntertaind.
De smaken van David’s gerechten zijn vaak nogal extreem en de combinaties uitdagend.
Zo wordt in het gerecht "“Round trip to Signapore passing for the Costa Brava” chili krab gecombineerd met Andalusische kruiden, een Aziatisch "Suquet", Canarische chips, cocotxas, kokkels, gember en kefir lime.
Het gerecht “Welcome to the Paris of the 70’s Dabiz version”, waarmee de chef de gasten onderdompelt in de sfeer van Parijs in de jaren ’70, combineert dan weer lam met oesters.
Bij sommige gerechten is het echter niet de bedoeling dat alles op het bord samen wordt gegeten, maar wel dat men afzonderlijk van de verschillende ingrediënten proeft.
Hiermee doorbreekt de chef de grenzen van de hedendaagse gastronomie en bepaalt hij zelf hoe zijn gerechten ervaren moeten worden.