:

Hoe kan ik oxaalzuur in rabarber neutraliseren?

Sam Karaca
Sam Karaca
2025-08-29 12:25:52
Count answers : 24
0
U kunt het gebruikte oxaalzuur makkelijk en veilig afvoeren door de hoeveelheid die u heeft gebruikt te neutraliseren met bakpoeder (natriumbicarbonaat) of soda.
Owen de Bruyn
Owen de Bruyn
2025-08-19 14:59:18
Count answers : 17
0
Om oxaalzuur in rabarber te neutraliseren, kun je een theelepel wijnsteenbakpoeder aan het gerecht toevoegen tijdens het koken. Dit blust de oxaalzuur. Een lepeltje zuiver wit krijt kan ook, maar dit is een ouderwets goedje wat alleen nog maar bij sommige drogisten of apothekers te verkrijgen is.

Lees ook

Hoe lang moet ik cranberry's koken?

Breng de suiker, het water en het citroensap aan de kook. Voeg de cranberry’s toe. Blijf af en toe Lees meer

Hoe lang blijft zelfgemaakte compote goed?

4-7dagen houdbaar in de koelkast 3maandenin de vriezer Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan. Lees meer