Ik houd enorm van lekker borrelen op een zomeravond.
Een tafel vol met lekkere dips en smeersels gecombineerd met lekker brood, een glas wijn en eventueel nog wat extra kaasjes en worst.
In principe vind ik dit in de winter ook heerlijk, maar dan liever binnen op de bank.
Niet alleen lekker door de pesto of bij de tomaat en mozzarella, maar ook heerlijk als smeersel voor op een lekker stukje brood.
Niet alleen lekker op je brood, maar ook perfect om je rauwe groenten zoals komkommer en wortel in te dippen.
De ultieme klassieker.
Niet meer kopen, maar gewoon zelf maken.
Zoveel lekkerder en je bepaalt zelf hoeveel knoflook erin gaat.
Ik kies graag voor lekker veel, jij?
Een klassieker in een nieuw jasje.
Voeg zongedroogde tomaat toe aan je kruidenboter voor een extra lekkere dimensie.
Ik ben echt een mega avocado liefhebber, dus kom maar door met deze avocadodips.
Lekker fris en weer een iets anders.
Yoghurt dips zijn niet alleen lekker, maar ook multi-inzetbaar.
Nog niet lang op de blog, maar deze salades voor op brood horen ook echt wel thuis op een Nederlandse borrelplank.
Ik hoop dat er genoeg lekkere recepten voor je tussen zitten om zelf aan de slag te gaan met die uitgebreide borreltafel.
Vergeet dit artikel niet te bewaren voor in de winter, want ook dan smaken al deze smeersels en dips erg lekker.