:

Is 80/20 of 90/10 beter voor hamburgers?

Iris Bozkurt
Iris Bozkurt
2025-08-22 01:01:59
Count answers : 25
0
Meestal raden mensen 80/20 aan voor hamburgers, maar ik heb het gevoel dat nog meer vet de beste hamburger oplevert. Ik maal graag mijn eigen rundvlees voor hamburgers en ga zeker voor een hoger vetpercentage en ze zijn altijd de beste hamburger die iemand ooit heeft gegeten. Hoog vet en hoge hitte.
Laura Franse Storm
Laura Franse Storm
2025-08-10 05:57:38
Count answers : 31
0
The best ground beef to buy for burgers is 80/20 ground chuck – 80% lean meat and 20% fat. Ground chuck is ground from the shoulder and has that ideal lean-to-fat ratio of 80/20 (i.e. not too lean) for a super flavorful, juicy burger. Ground sirloin is cut from the back section of the cow. It’s labeled 90/10 and is a more expensive cut of beef than round or chuck. It has a full beefy flavor but is too lean to use for hamburgers – at least if a juicy hamburger is your goal!

Lees ook

Wat is de 80/20-regel voor hamburgers?

De focus van de 80/20 regel ligt op het positieve deel en dat maakt waarom wij fan zijn van de regel Lees meer

Is het erg als je hamburger nog een beetje rood is?

Ze mogen natuurlijk wel rood zijn van binnen, maar dan neem je een verhoogd risico. Overigens is da Lees meer

Stijn Douglas tot Springwoodpark
Stijn Douglas tot Springwoodpark
2025-08-10 03:01:18
Count answers : 39
0
Burgers are juiciest [made with ground beef] with an 85/15 or 80/20 ratio. The lean meat and the fat work together to create the juiciest and most flavorful burger. 80/20 is the ideal choice because it will be the most flavorful. Ground sirloin is cut from the back section of the cow. It’s labeled 90/10 and is a more expensive cut of beef than round or chuck. It has a full beefy flavor but is too lean for hamburgers. 90/10 is perfect for making spaghetti sauce, taco meat, and other concoctions when sauce and seasonings are in the mix.