:

Hebben ze goede pizza in Amsterdam?

Adam van Dagsburg
Adam van Dagsburg
2025-06-18 12:48:30
Count answers : 2
0
Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€Opent over 45 min Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten 30% korting Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Bar€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Vandaag gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open 30% korting 30% korting Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Vandaag gesloten Italiaans, Pizzeria€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€€€ Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu gesloten Italiaans, Pizzeria€€ - €€€Nu open
Vincent van Laar
Vincent van Laar
2025-06-11 04:10:11
Count answers : 3
0
De Amsterdamse zaak nNea staat als enige Nederlandse pizzeria in de 50 Top Pizza World 2023. Daarmee is het ook de beste pizzeria van Nederland. Dat hij met zijn filosofie en werkwijze fantastische pizza’s maakt, blijkt wel uit het feit dat nNea als enige pizzeria in de 50 Top Pizza World 2023 belandde. “Traditie, wetenschap en onze passie voor de pizza komen hier samen. Natuurlijk; pizza blijft Italiaans. Maar we omarmen ook andere invloeden. We blijven altijd schaven.” Recent opende Onnembo naast nNea nNextDoor: een productieruimte voor het restaurant, waar gasten ook terecht kunnen voor take away pizza. Ook voor de laatste stap in het proces – het bakken – ligt de lat enorm hoog. Onnembo schafte bij Van Gestel Grootkeukentechniek twee nieuwe ovens aan uit het programma van NordCap Nederland voor nNextDoor, de Neapolis en de Serie S, beide van Moretti Forni. Hij licht toe: “Het zijn elektrische ovens, maar ze leveren dezelfde kwaliteit als houtovens. De vorige generaties elektrische ovens konden niet dezelfde temperatuur bereiken. Bij deze Moretti Forni lukt dat wel. De hittekracht is ongekend. Bovendien zijn ze goed schoon te maken en makkelijk in gebruik. Dat werkt fijn met collega’s die iets minder ervaring hebben. En de ovens zijn goed geïsoleerd, dat scheelt natuurlijk in energieverbruik.” Onnembo heeft in zijn carrière met veel verschillende ovens en warmtebronnen gewerkt; gas, vuur, en elektrisch. Maar: “Op dit moment kiezen we voor elektrisch, de beste keus voor onze pizza’s.”